Opzeggen

Home/Informatie/Opzeggen
Opzeggen 2022-07-01T06:57:18+01:00

*** Opzegtermijn voor de start seizoen 2022-2023 is verlopen. De eerste opzegdatum is 31 december 2022!!!***

Middels dit formulier kunt u het lidmaatschap bij Gymnastiekvereniging Impala opzeggen. Er zijn 2 opzegmomenten per sportseizoen : voor 30 november (opzegging per 1 januari) of voor 31 mei (opzegging per 1 juli). U blijft lid van Impala tot de opzegdatum van 1 januari of 1 juli. Leden van de selectie kunnen alleen per einde van het seizoen opzeggen (opzeggen voor 31 mei van het lopende seizoen). Opzegging ontslaat u niet van betalingsverplichting voor de resterende contributieperiodes aan Gymnastiekvereniging Impala. Restitutie van reeds betaalde contributie is niet mogelijk. Zie ook de statuten en het huishoudelijk reglement.

U ontvangt binnen 2 weken een schriftelijke reactie op uw opzegging. Ontvangt u deze niet neem dan contact met ons op via leden@gvimpala.nl.

Opzeggingen via dit formulier worden uitsluitend verwerkt indien alle ingevoerde gegevens correct zijn. Velden die met een * zijn gemarkeerd moeten worden ingevuld om uw opzegging te kunnen verwerken. U kunt het lidmaatschap ook per mail opzeggen via leden@gvimpala.nl .

Dit formulier s.v.p. invullen en verzenden

    Opzegging:

    Deelnemersgegevens:

    Overige gegevens: