Impala & Corona

Home/Impala & Corona
Impala & Corona 2020-09-01T08:00:45+01:00

De lessen starten weer per 31 augustus!

Vanaf deze week starten de meeste van onze lessen weer.

Wij gaan proberen om weer zo gewoon mogelijk de lessen te verzorgen. De lessen zullen weer 1 uur zijn en er hoeft niet meer per les opgegeven te worden. Jullie hebben allemaal de tijden halverwege de zomervakantie doorgekregen. Heeft u geen mail ontvangen dan kunt u mailen naar leden@gvimpala.nl en ovv van de naam van uw zoon of dochter de tijden opvragen.

Natuurlijk is niet alles weer normaal, want Corona is er nog steeds. Dit betekent dat wij nog steeds een aantal regels hebben waar we ons aan gaan houden. Dit doen we voor iedereen zijn of haar veiligheid en die van onze naasten, dus wij vragen uw begrip hiervoor.

De tribunes zijn weer open. Op de tribune moet 1,5 meter afstand gehouden worden. In Antares is er beperkte ruimte. Wij zullen zoveel mogelijk de wand open zetten zodat er voldoende ruimte is. Echter is dit niet altijd mogelijk. Wilt u rekening houden met elkaar en als er te weinig ruimte is voor iedereen zelf af wisselen?

De gangen en kleedkamers zijn niet voor ouders. Hier is onvoldoende mogelijkheid om afstand te houden. Als er wachtende ouders in de gang gaan staan is er onvoldoende mogelijkheid voor andere om te passeren. In de turnhal kunt u de trap direct naar boven nemen de tribune op. In Antares mogen ouders niet door de grijze deur de gang in, maar nemen zij de trap naar boven naar de tribune. We gaan het de komende maand proberen met de tribunes open en hopelijk blijft dat goed gaan. Mocht het toch moeilijk blijken om voldoende afstand te houden, dan zullen wij helaas de tribunes weer moeten sluiten.

Natuurlijk is dit nog niet voldoende. Aan het einde van elke les gaan wij met de kids zoveel mogelijk de toestellen die gebruikt zijn desinfecteren en iedere les heeft een eigen stukje wat zij per week schoon moeten houden. Daarnaast hebben wij extra schoonmaakmomenten om de hele zaal schoon te maken. Voor de vakantie heeft de leiding heel veel extra tijd in de schoonmaak gestopt. Omdat wij graag zien dat de lessen weer een heel uur kunnen blijven willen wij graag de schoonmaakavonden uitbreiden. Deze schoonmaakavonden doen wij met ouders, bestuur, leiding en andere vrijwilligers. Wij kunnen dit niet alleen! Wilt u via dit google formulier aangeven welke dagen/avonden voor u het beste uitkomen? Dan gaan wij een rooster maken waarop ingeschreven kan worden. Als elke ouder minstens eenmaal per jaar helpt dan kunnen we met elkaar ervoor zorgen dat wij optimale hygiëne kunnen bieden, wat in deze tijd nog belangrijker is. Om de inventarisatie in te vullen klikt u hier.

Ter herinnering nogmaals de basisregels:

  • Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent.
  • Kom in je sportkleding. Er is beperkte ruimte in de kleedkamer.
  • Geen wachtende ouders in de gang en geen ouders in de kleedkamers.
  • Bij ouder en kind les mogen ouders mee maar zullen er meerdere kleedkamers beschikbaar zijn.
  • We komen zoveel mogelijk op de fiets.
  • We wassen onze handen voor en na de training thuis
  • Sporten mag zonder afstand. Buiten houden wij afstand!
  • We volgen altijd de aanwijzingen van de leiding op
  • Max 5 minuten voor aanvang aanwezig en ga gelijk na de training weer naar huis.

Voor vragen mailen naar leden@gvimpala.nl of Whatsapp 0628946024

Mocht er iemand in uw gezin getest worden op Corona, dan kan uw kind helaas niet naar de les tot deze uitslag bekend is. Mocht er iemand besmet zijn in het gezin volgt u ten aller tijde het protocol op van de GGD. Als u of uw kind in de periode voorafgaand aan de positieve uitslag in één van onze zalen geweest zijn, dan is het fijn voor ons dit te weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en zo nodig snel kunnen schakelen.

Op de website kunt u nogmaals de regels en de maatregelen nalezen. ( Impala & Corona )

Wij zien uit naar een gezellig, sportief en bovenal gezond seizoen voor alle leden.