GymXperience / kinderfeestje

Home/GymXperience / kinderfeestje
GymXperience / kinderfeestje 2020-12-14T20:01:10+01:00

Bij Impala worden diverse activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is of je nou lid bent van Impala of niet! Beleef ook de Gym Xperience en kom gezellig meedoen!

TRAININGSDAGEN

HELAAS GAAN DE TRAININGSDAGEN IN DE KERSTVAKANTIE NIET DOOR!!! Iedereen die zich hiervoor aangemeld heeft zal zo snel mogelijk hun geld retour ontvangen!

Wat gaan we doen?

Aan de hand van het kleurenturnen gaan we 3 dagen lekker trainen. Iedereen doet dit op zijn eigen niveau.
We starten de dagen om 10:00 en gaan dan door tot 15:00. De trainingsdagen zijn in de Turnhal aan de Bavoortseweg 27A. Tijdens de trainingsdagen gaan we heel veel turnen, nieuwe dingen leren, spelletje spelen, samen lunchen, lekker gek doen en heel veel plezier maken. Wij zorgen dat er drinken en een lunch is voor de kinderen!

De kosten voor deze dag zijn €55,00. In de kerfstvakantie hebben we weer trainingsdagen in de eerste week van de vakantie. Je inschrijving is pas definitief na inschrijving via de link hieronder en betaling van €55,00 op NL 78 RABO 0335 9562 11 tnv Gymnastiekvereniging Impala ovv naam kind. De week gaat door als er minimaal 10 kinderen meedoen. We hebben een max van 25 kinderen. Vol=Vol

Maandag 21 december tot en met woensdag 23 december: GEANNULEERD!!!

ingeschreven deelnemers: VOL!!!

(aanmeldingen bijgewerkt tot donderdag 10 december 09:00 uur)

KINDERFEESTJES

U kunt bij ons ook een kinderfeestje vieren in de turnhal. De kosten hiervoor zijn vanaf €60 euro per uur. U kunt hiervoor mailen naar feestje@gvimpala.nl. Het aantal kinderen en de invulling van de les gebeurt in overleg!

  • tot 15 kinderen €60
  • 15 tot 20 kinderen €75
  • 20 tot 25 kinderen €85

SCHOLEN GYM XPERIENCE

Op diverse dagen hebben wij de mogelijkheid om clinics te geven aan klassen. Voor meer info kan de school contact opnemen met verengingsmanager@gvimpala.nl.

VAKANTIEINSTUIF

Wij organiseren elke basisschoolvakantie een instuif voor alle leeftijden. De kosten hiervan zijn €3,00 per uur. De eerstvolgende instuif is op:

  • Donderdag 24 december peuter/kleuterinstuif GAAT HELAAS NIET DOOR
  • Donderdag 24 december instuif alle leeftijden GAAT HELAAS NIET DOOR