GymXperience / kinderfeestje

Home/GymXperience / kinderfeestje
GymXperience / kinderfeestje 2021-11-26T13:49:58+01:00

Bij Impala worden diverse activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is of je nou lid bent van Impala of niet! Beleef ook de Impala Xperience en kom gezellig meedoen!

ACTIVITEITEN COMMISSIE

We hebben bij Impala een leuke gezellige en actieve commissie die zorgt dat er naast de reguliere lessen ook extra activiteiten zijn bij Impala.

Volgende activiteit:  GEANNULEERD!!!! Pieten film feest 20 november 14:00 uur

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Na een pauze van 1.5 jaar zijn wij als activiteitencommissie bijzonder blij dat wij eindelijk weer een activiteit kunnen organiseren ! Al vele jaren organiseert Impala een pietengym middag en een filmavond voor haar leden. Dit jaar hebben wij besloten om deze 2 activiteiten te combineren en dus een Pieten film feest te organiseren. In de bijlage vindt u de uitnodiging voor deze middag voor uw zoon/dochter. Het filmfeest is alleen voor leden van 5 t/m 7 jaar. Uw (nog gelovige) 8-jarige mag eventueel ook komen. Maar dan graag eerst overleg hierover met de activiteitencommissie, om teleurstelling te voorkomen.

Het Pieten film feest wordt gehouden in de grote zaal in De Korf maar in verband met de huidige omstandigheden houden wij wel een maximaal aantal deelnemers aan om het niet te vol te laten worden. Daarom is aanmelding ook verplicht en vol = vol. Op het moment dat wij aan het maximum aantal deelnemers zitten wordt de inschrijving gesloten, wacht dus niet te lang met aanmelden 

Hopelijk tot de 20e, wij hebben er weer super veel zin in!

Anouk, Marthe, Marjolein, Sandra, Nicole & Bianca

Activiteitencommissie Impala

INSTUIF

Wij organiseren elke basisschoolvakantie en op zaterdagen soms een instuif voor alle leeftijden. De kosten hiervan zijn €3,00 per uur. Graag contant gepast meenemen.

De instuif wordt gehouden op de volgende data:

KINDERFEESTJES

U kunt bij ons ook een kinderfeestje vieren in de turnhal. De kosten hiervoor zijn vanaf €60 euro per uur. U kunt hiervoor mailen naar feestje@gvimpala.nl. Het aantal kinderen en de invulling van de les gebeurt in overleg!

  • tot 15 kinderen €65
  • 15 tot 20 kinderen €75
  • 20 tot 25 kinderen €85

SCHOLEN GYMXPERIENCE

Op diverse dagen hebben wij de mogelijkheid om clinics te geven aan klassen. Voor meer info kan de school contact opnemen met verengingsmanager@gvimpala.nl.