GymXperience / kinderfeestje

Home/GymXperience / kinderfeestje
GymXperience / kinderfeestje 2022-05-19T11:58:50+01:00

Bij Impala worden diverse activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is of je nou lid bent van Impala of niet! Beleef ook de Impala Xperience en kom gezellig meedoen!

CLUBDAGEN 17 EN 18 JUNI

Vrijdag 17 juni en 18 juni is het zover! Dan hebben we onze afsluiting van het seizoen. We hopen er een leuke dag van te maken met zoveel mogelijk leden van onze vereniging. Iedereen kan dan laten zien wat we de afgelopen periode allemaal hebben geleerd natuurlijk begeleid door een luid applaus van alle papa’s, mama’s, grootouders, familie en vrienden op de tribune.

Wij willen vragen of iedereen die mee wil doen zich aan wil melden voor 28 mei. Wij gaan dan een definitieve indeling maken en u ontvangt op uiterlijk 4 juni de exacte dag en tijd. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen. Om deze dag tot een groot succes te maken hebben we hulp nodig. Mocht u tijd  hebben om bijvoorbeeld groepjes te begeleiden in de zaal zou ons dat al enorm helpen. U kunt dit aangeven in het formulier.

Hieronder een voorlopig indeling. Deze is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

AANMELDEN VOOR DE CLUBDAGEN KLIK HIER

Voorlopige planning:

Vrijdag

 • Freerunnen
 • Ritmische gym
 • Dames selectie
 • Turnen meisjes 10 jaar en ouder

Zaterdag

 • Ouder en kind
 • Kleuters
 • Recreatie meisjes
 • Recreatie jongens
 • Selectie jongens

Kleding: Het liefst zien wij alle meisjes in een turnpakje, dit mag ook een eigen pakje zijn. Anders sportkleding.

Aanmelden kan tot 28 mei!

KAMPCOMMISSIE

Hallo allemaal!

In het weekend van 16,17 en 18 september 2022 is er na 2 jaar afwezigheid weer een gezellig Impala-kamp. Dit jaar is het in Hulshorst op het kampterrein van de YMCA. De locatie ligt in het bos, dus dit staat garant voor een hoop gezellige spellen en activiteiten. Vanaf het kamp gaan we op zaterdagmiddag turnen in de ingerichte sporthal van de KNGU in Beekbergen.

De kosten voor het weekend (vrijdagavond tot en met zondagmiddag) zijn € 75,00

Lijkt het je leuk om mee te gaan en ben je op de datum van het kamp  8 jaar of ouder, geef je dan op via de website www.gvimpala.nl

De inschrijving start op 18 mei en sluit zodra het vol is, maar uiterlijk op 15 juni. Er kunnen 70 kinderen mee. Zorg dus dat je er snel bij bent! Kinderen die na dit seizoen hun lidmaatschap bij Impala stoppen mogen zich wel opgeven, maar komen op een aparte wachtlijst te staan. Als er nog genoeg plek is dan mogen zij ook mee. Bij geen tegenbericht, kunnen zij ook gewoon mee.

De inschrijving is geldig als zowel is ingeschreven via de website als de betaling is voldaan

(IBAN nummer  NL78 RABO 0335 9562 11  onder vermelding van voor- en achternaam kind).

Bij eventuele latere afmelding van uw kant wordt het bedrag niet geretourneerd.

Indien de inschrijving vol is en uw kind niet meer mee kan, delen wij dit per mail mee en ontvangt u het geld retour.

Tijdens de nachten zijn nachtwachten aanwezig (+/-0.00-08.00 uur). Ouders die zich als nachtwacht willen opgeven, kunnen dit aangeven bij de inschrijving van hun kind. Zonder nachtwachten GEEN kamp!!! Van de nachtwacht wordt verwacht dat ze de gehele nacht wakker zijn. Wij zorgen voor koffie, drinken en andere versnaperingen! Per nacht hebben we 2 nachtwachten nodig, dus voor het hele weekend 4 personen. Mocht een hele nacht te lang zijn en we hebben genoeg aanmeldingen, is nachtwacht voor een halve nacht ook mogelijk.

We maken graag gebruik van ouders voor het vervoer naar de  YMCA. Wanneer u zou willen rijden kan dit worden aangeven bij de inschrijving.

Let op, bij inschrijving wordt ook gevraagd naar diëten, allergieën, medicijnen enz. Vul dit goed in. Als op kamp blijkt dat er zaken niet of onvolledig zijn ingevuld, klopt het eten niet.

Na de zomervakantie krijgt u nog een mail met de laatste benodigde informatie voor uw kind en het vervoerschema/nachtwachtschema.

Wij hebben al zin in het gezellige weekend!

Groetjes, De kampcommissie

AANMELDEN KLIK HIER

Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar: activiteitenimpala@gmail.com

INSTUIF

Wij organiseren elke basisschoolvakantie en op zaterdagen soms een instuif voor alle leeftijden. De kosten hiervan zijn €3,00 per uur. Graag contant gepast meenemen.

De instuif wordt gehouden op de volgende data:

 • maandag 25 april 13:00-15:00   (VOL!)
 • maandag 2 mei 13:00-15:00   (VOL!)
 • vrijdag 6 mei 10:00-12:00 (VOL)

KINDERFEESTJES

U kunt bij ons ook een kinderfeestje vieren in de turnhal. Wij doen dit in de basisschoolvakanties. De kosten hiervoor zijn vanaf €65 euro per uur. U kunt hiervoor mailen naar feestje@gvimpala.nl. Het aantal kinderen en de invulling van de les gebeurt in overleg!

Eerstvolgende mogelijk is van maaandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart

 • tot 15 kinderen €65
 • 15 tot 20 kinderen €75
 • 20 tot 25 kinderen €85

SCHOLEN GYMXPERIENCE

Op diverse dagen hebben wij de mogelijkheid om clinics te geven aan klassen. Voor meer info kan de school contact opnemen met verengingsmanager@gvimpala.nl.