GymXperience / kinderfeestje

Home/GymXperience / kinderfeestje
GymXperience / kinderfeestje 2023-02-08T13:37:42+01:00

Bij Impala worden diverse activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is of je nou lid bent van Impala of niet! Beleef ook de Impala Xperience en kom gezellig meedoen!

Peuter- en kleuterinstuif

Op woensdag 1 maart zijn alle kinderen van 2 t/m 6 jaar (en ouders) welkom van 9.30-10.30 uur bij Impala. Tijdens de gym kunnen de kinderen oefenen met de basisvaardigheden van het bewegen: springen op een trampoline, oefenen met balans over de bank of spelen met divers klein materiaal.
 
Aanmelden vooraf is verplicht en kan via onderstaand formulier:
De peuter- en kleutergym zal alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Dus trommel de buurtkinderen, neefje/nichtje, vriendje/vriendinnetje etc. op en neem ze gezellig mee om te komen bewegen!

INSTUIF

Wij organiseren elke basisschoolvakantie en op zaterdagen soms een instuif voor alle leeftijden. De kosten hiervan zijn €3,00 per uur. Graag pinnen of contant gepast meenemen. Voor leden en niet leden.

De instuif wordt gehouden op de volgende data:

Duo-bootcamp

Voor opa of oma en kleinkind (6 t/m 10 jaar)

Donderdag 2 maart van 09:45-12:00

  • 09:45-10:00 inloop
  • 10:00-10:45 Warming-up en 3 sportonderdelen
  • 10:45-11:00 Pauze
  • 11:00-12:oo 3 sportonderdelen en cooling-down

Samen sporten de jonge en oudere generatie

Steeds meer opa’s en oma’s willen fit blijven. Zeker nu met Corona. Hoe leuk is het dan als je samen met je kleinkind kunt gaan sporten. Het is voor beiden ontzettend gezond en je motiveert elkaar. Samen sporten schept een sterke, warme band. Plezier staat voorop.

Kosten en aanmelden

Er kunnen maximaal 12 kinderen met hun opa of oma meedoen. Wil je als duo meedoen, meld je dan aan door HIER (link volgt) te klikken.

Kosten zijn 10 euro per duo, deze dient vooraf betaald te worden. Plaatsing op volgorde van aanmelding en betaling. Hierover ontvangt u per e-mail nader bericht.

KINDERFEESTJES

U kunt bij ons ook een kinderfeestje vieren in de turnhal. Wij doen dit in de basisschoolvakanties. De kosten hiervoor zijn vanaf €85 euro per uur. U kunt hiervoor mailen naar feestje@gvimpala.nl. Het aantal kinderen en de invulling van de les gebeurt in overleg!

Eerstvolgende mogelijk is van maaandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart

  • tot 15 kinderen €85
  • 15 tot 20 kinderen €95
  • 20 tot 25 kinderen €105

SCHOLEN GYMXPERIENCE

Op diverse dagen hebben wij de mogelijkheid om clinics te geven aan klassen. Voor meer info kan de school contact opnemen met verengingsmanager@gvimpala.nl.