GymXperience / kinderfeestje

Home/GymXperience / kinderfeestje
GymXperience / kinderfeestje 2022-08-02T11:26:02+01:00

Bij Impala worden diverse activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is of je nou lid bent van Impala of niet! Beleef ook de Impala Xperience en kom gezellig meedoen!

SALTO ACHTEROVER CLINIC tot 12 jaar

Je komt 2 keer 1,5 uur trainen aan je salto achterover skills. Dit onder begeleiding van een trainer van Impala. Wij verwachten dat de deelnemers aan deze clinic in elk geval een koprol achterover kunnen. Voor leden en niet leden.

De clinic is op:

  • dinsdag 5 juli 15:30-17:00 en donderdag 7 juli 15:30-17:00

De kosten zijn €15 euro voor deze 2 lessen. U kunt ervoor kiezen deze vooraf over te maken op NL78 RABO 0335 9562 11  onder vermelding van voor- en achternaam kind). Het mag ook contant in een envelop meegenomen worden of per pin betaald worden. Let wel op! Alleen toegang na aanmelden en VOL=VOL

AANMELDEN KLIK HIER

KAMP

Hallo allemaal!

In het weekend van 16,17 en 18 september 2022 is er na 2 jaar afwezigheid weer een gezellig Impala-kamp. Dit jaar is het in Hulshorst op het kampterrein van de YMCA. De locatie ligt in het bos, dus dit staat garant voor een hoop gezellige spellen en activiteiten. Vanaf het kamp gaan we op zaterdagmiddag turnen in de ingerichte sporthal van de KNGU in Beekbergen.

De kosten voor het weekend (vrijdagavond tot en met zondagmiddag) zijn € 75,00

Lijkt het je leuk om mee te gaan en ben je op de datum van het kamp  8 jaar of ouder, geef je dan op via de website www.gvimpala.nl

De inschrijving start op 18 mei en sluit zodra het vol is, maar uiterlijk op 15 juni. Er kunnen 70 kinderen mee. Zorg dus dat je er snel bij bent! Kinderen die na dit seizoen hun lidmaatschap bij Impala stoppen mogen zich wel opgeven, maar komen op een aparte wachtlijst te staan. Als er nog genoeg plek is dan mogen zij ook mee. Bij geen tegenbericht, kunnen zij ook gewoon mee.

De inschrijving is geldig als zowel is ingeschreven via de website als de betaling is voldaan

(IBAN nummer  NL78 RABO 0335 9562 11  onder vermelding van voor- en achternaam kind).

Bij eventuele latere afmelding van uw kant wordt het bedrag niet geretourneerd.

Indien de inschrijving vol is en uw kind niet meer mee kan, delen wij dit per mail mee en ontvangt u het geld retour.

Tijdens de nachten zijn nachtwachten aanwezig (+/-0.00-08.00 uur). Ouders die zich als nachtwacht willen opgeven, kunnen dit aangeven bij de inschrijving van hun kind. Zonder nachtwachten GEEN kamp!!! Van de nachtwacht wordt verwacht dat ze de gehele nacht wakker zijn. Wij zorgen voor koffie, drinken en andere versnaperingen! Per nacht hebben we 2 nachtwachten nodig, dus voor het hele weekend 4 personen. Mocht een hele nacht te lang zijn en we hebben genoeg aanmeldingen, is nachtwacht voor een halve nacht ook mogelijk.

We maken graag gebruik van ouders voor het vervoer naar de  YMCA. Wanneer u zou willen rijden kan dit worden aangeven bij de inschrijving.

Let op, bij inschrijving wordt ook gevraagd naar diëten, allergieën, medicijnen enz. Vul dit goed in. Als op kamp blijkt dat er zaken niet of onvolledig zijn ingevuld, klopt het eten niet.

Na de zomervakantie krijgt u nog een mail met de laatste benodigde informatie voor uw kind en het vervoerschema/nachtwachtschema.

Wij hebben al zin in het gezellige weekend!

Groetjes, De kampcommissie

AANMELDEN KLIK HIER

Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar: activiteitenimpala@gmail.com

Peuter- en kleuterinstuif

Op donderdag 11 augustus en donderdag 25 augustus zijn alle kinderen van 2 t/m 5 jaar (en ouders) welkom van 9.30-10.30 uur bij Impala. Tijdens de gym kunnen de kinderen oefenen met de basisvaardigheden van het bewegen: springen op een trampoline, oefenen met balans over de bank of spelen met divers klein materiaal.
 
Aanmelden vooraf is verplicht en kan via onderstaand formulier:
De peuter- en kleutergym zal alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Dus trommel de buurtkinderen, neefje/nichtje, vriendje/vriendinnetje etc. op en neem ze gezellig mee om te komen bewegen!

INSTUIF

Wij organiseren elke basisschoolvakantie en op zaterdagen soms een instuif voor alle leeftijden. De kosten hiervan zijn €3,00 per uur. Graag pinnen of contant gepast meenemen. Voor leden en niet leden.

De instuif wordt gehouden op de volgende data:

KINDERFEESTJES

U kunt bij ons ook een kinderfeestje vieren in de turnhal. Wij doen dit in de basisschoolvakanties. De kosten hiervoor zijn vanaf €65 euro per uur. U kunt hiervoor mailen naar feestje@gvimpala.nl. Het aantal kinderen en de invulling van de les gebeurt in overleg!

Eerstvolgende mogelijk is van maaandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart

  • tot 15 kinderen €65
  • 15 tot 20 kinderen €75
  • 20 tot 25 kinderen €85

SCHOLEN GYMXPERIENCE

Op diverse dagen hebben wij de mogelijkheid om clinics te geven aan klassen. Voor meer info kan de school contact opnemen met verengingsmanager@gvimpala.nl.