Aanmelden lid/ proefles

Home/Aanmelden lid/ proefles
Aanmelden lid/ proefles 2023-05-17T07:41:30+01:00

Proeflessen 

Impala vindt het belangrijk dat leden met plezier naar de lessen komen. Om te ontdekken of je de lessen leuk vindt, mag je vrijblijvend deelnemen aan 2 proeflessen. Dit zijn normale lessen waarbij je in de groep meedoet. Als je na de proeflessen ontdekt dat gymnastiek het toch niet helemaal is, zijn er verder geen kosten aan verbonden. En als je dan graag lid wil worden, kan je je daarna aanmelden als lid.

Wil je graag een proefles volgen, klik dan hier om je aan te melden voor een proefles. Na aanmelden ontvang je een bevestiging van de aanmelding voor de proeflessen. Dit proeflidmaatschap eindigt automatisch na 2 weken. Wil je na aanmelding de proeflessen verplaatsen dan kan je hierover mailen naar leden@gvimpala.nl. Het is belangrijk te weten dat je eerst de bevestiging moet afwachten voordat je mee kan doen aan de proeflessen.

Voor sommige groepen zijn er op dit moment wachtlijsten. Al je de inschrijft voor een proefles voor een groep die al vol zit, dan wordt je automatisch op de wachtlijst geplaatst. Wordt je uitgenodigd voor een proefles dan weet je zeker dat, als je na de proeflessen lid wil worden, je ook meteen kan beginnen.

Inschrijven

Al proeflessen gevolgd? Dan kan je je hier inschrijven als lid. Het lidmaatschap wordt gestart en gefactureerd vanaf de datum dat je aan de eerste les hebt deelgenomen.

Voor aanmeldingen voor selectie- of plusgroepen graag mailen naar leden@gvimpala.nl.