Ritmische Gymnastiek

Home/Aanbod/Ritmische Gymnastiek
Ritmische Gymnastiek 2017-06-12T09:06:39+02:00

Gymnastiekvereniging Impala is een grote vereniging met verschillende disciplines waarvan Ritmische Gymnastiek er een van is. De lessen zijn zeer gevarieerd en tijdens de lessen vinden verschillende activiteiten plaats.

Ben je tussen de 4 en 13 jaar en hou je van bewegen, van muziek en vind je gymnastiek een leuke sport?. Dan is Ritmische Gymnastiek echt iets voor jou. Bij de RG laat je op het ritme van muziek je soepelheid zien. Met vloeiende bewegingen die je op muziek in een oefening doet. Prachtig om te zien, fantastisch om te doen.

Bij RG zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt een individuele oefening doen of een oefening met een groep. Dat kan met en zonder materiaal. Bij RG gebruik je de materialen: knots, lint, touw, hoepel en bal.

De lessen worden allemaal in Antares gegeven aan het Prinses Maximaplein op de woensdag middag (m.u.v. schoolvakanties).

Voor meer informatie kan je mailen naar leden@gvimpala.nl, je kan je daar ook aanmelden voor een proefles. Je mag natuurlijk ook dit formulier voor een proefles invullen

 

Klik hier voor een overzicht van het lesrooster en voor aanmelding proefles