Nijntje Beweegdiploma

Home/Aanbod/Nijntje Beweegdiploma
Nijntje Beweegdiploma 2022-08-08T14:51:32+01:00

nijntje

Dat uw kind zijn of haar zwemdiploma haalt, is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Het behalen van een Beweegdiploma is nog niet zo vanzelfsprekend. Het beweegdiploma kan via Impala behaald worden.

Waarom het Beweegdiploma?
In de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar vindt bij kinderen de grootste motorische ontwikkeling plaats. In deze periode komen namelijk verbindingen en vertakkingen van de hersencellen tot stand. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen. Daarnaast is bewegen gezond. En helpt het om overgewicht tegen te gaan. Zodra uw kind kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk. Het Beweegdiploma helpt kinderen bij hun motorische, sociale  en cognitieve ontwikkeling.

Enthousiaste reacties van ouders
Ouders van wie kinderen de beweeglessen hebben gevolgd, zijn erg enthousiast over de beweeglessen. Volgens hen durft hun kind nu meer. Ouders vinden het Nijntje Beweegdiploma een goede graadmeter voor de motorische ontwikkeling van hun kind. Bij sommige kinderen gaat het fietsen met sprongen vooruit. Bij andere kinderen is ook het zwemmen een stuk verbeterd : ‘Mijn zoon heeft leren duikelen bij het Beweegdiploma en durft nu ook te duiken in het zwembad. Super!’

3860041

Ouder en kind gymnastiek (1 t/m 3 jaar)

Woensdag: 9:00 – 10:00 uur in Turnhal Sportcentrum Buiningpark

Vrijdag: 9:30 – 10:30 uur in Turnhal Sportcentrum Buiningpark

Peuter en kleuter gymnastiek (3 t/m 6 jaar)

Woensdag 14:30-15:30 in Sportcentrum Buiningpark

Donderdag 15:00 – 16:00 in Sportcentrum Buiningpark

Adres Sportcentrum Buiningpark : Bavoortseweg 27a te Leusden

Geen mogelijkheid op bovenstaande tijden? Mail naar leden@gvimpala.nl wij kijken graag naar de mogelijkheden voor andere tijden met u.

Klik hier voor een overzicht van het lesrooster en voor aanmelding proefles