Bewegen voor ouderen

Home/Aanbod/Bewegen voor ouderen
Bewegen voor ouderen 2023-02-14T09:32:19+01:00

***NIEUW*** Dans je gezond, Dans je vrij.

In deze lessen wordt er door middel van dans, muziek en expressie gewerkt aan balans, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en houding. Vrije dans wisselen we af met kleine opdrachtjes en dans workouts. Geschikt voor mensen die van dans houden, maar geen pasjes uit het hoofd willen leren.

Deze groep zal bij voldoende deelname starten op 17 april en zal vanaf die datum zijn op elke maandag van 13:00 -14:00 uur. Deze lessen worden verzorgd door Lucie Neven.

Voor deze lessen wordt u lid van onze vereniging en betaald u de normale verenigingscontributie. Deze is te vinden onder het kopje informatie.

Klik hier voor een overzicht van het lesrooster en voor aanmelding proefles

Bent u graag buiten in beweging en wilt u graag fit blijven? Kom dan eens meedoen met de outdoor fitlessen.

Tijdens de lessen worden verschillende sporten beoefend om de conditie, lenigheid, kracht en snelheid te verbeteren. Het beleven van plezier in de sport staat voorop.

Deze groep is in seizoen 2022-2023 op de maandag van 10:30-11:30 uur op het Buiningpark aan de Bavoortseweg 27. Eens per maand sluiten we af met een kopje koffie.

De kosten voor deze lessen zijn 3,50 per keer. Wij gebruiken voor deze lessen strippenkaarten per 10 lessen.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen naar leden@gvimpala.nl

Bent u 50 jaar of ouder en wilt u graag fit blijven? Kom dan eens meedoen in de 50+ groep.

Tijdens dit uur wordt vooral gewerkt aan mobiliteit en spierversterking van de meeste gewrichten en spieren. Dit doen we veelal met muziek. Dit werkt prettiger en meer stimulerend. Ook doen we oefeningen, liggend, op de matjes. Aan het eind een cooling down.

Deze groep is in seizoen 2020-2021 op de maandag van 19:30-20:30 uur in Atlas.

Klik hier voor een overzicht van het lesrooster en voor aanmelding proefles

Voor de ouderen die het iets rustiger aan willen doen, hebben we de plusgroep. Hierin komen dezelfde elementen aan de orde als bij de 50+ groep, maar in een rustiger tempo.

De oefeningen zijn aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. De oefeningen worden veelal zittend op stoelen of banken uitgevoerd. Deze groep is ook zeer geschikt als u een lichamelijke beperking hebt. In dit uur staat gezelligheid, plezier in bewegen en ontmoeten voorop.

De groep is in seizoen 2022-2023 op de woensdag van 14:45-15:30 in Atlas.

Klik hier voor een overzicht van het lesrooster en voor aanmelding proefles