Geen lessen en activiteiten tot en met dinsdag 19 januari

Home/Nieuws/Geen lessen en activiteiten tot en met dinsdag 19 januari

Impala & Corona

HELAAS!!! Naar aanleiding van de toespraak van Premier Rutte van maandag 14 december is besloten om alle sportaccommodaties te sluiten. Dit betekent helaas dat wij geen lessen meer kunnen verzorgen in de zalen. Al onze lessen en activiteiten zijn geannuleerd tot en met dinsdag 19 januari. Wij vinden dit echt heel jammer, maar het is helaas wel nodig.

Helaas is het nu niet mogelijk om net als in het voorjaar buitenlessen te verzorgen. Wij gaan met de leiding samen kijken of wij wat alternatieve beweegmogelijkheden aan kunnen bieden na de kerstvakantie.

Ondanks deze gekke tijd waarin wij nu leven hopen wij u in alle gezondheid weer in het nieuwe jaar te zien!

2020-12-14T19:58:47+01:00 14/12/2020|Categories: Nieuws|