UPDATE Geen Impala activiteiten tot en met maandag 6 april

Home/Nieuws/UPDATE Geen Impala activiteiten tot en met maandag 6 april

GEEN IMPALA ACTIVITEITEN TOT EN MET MAANDAG 6 APRIL

Naar aanleiding van de persconferentie van 15 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM en onze bond (KNGU), alle georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen.

Wij zullen het advies opvolgen alle clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) t/m 6 april 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Dit is in lijn met het advies van het RIVM en hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF.

Dit geldt ook dus voor alle wedstrijden en activiteiten, waar wij als Impala aan deelnemen minimaal t/m 6 april aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

We begrijpen dat dit besluit voor sommige kinderen wellicht moeilijk te begrijpen is. En het allerliefst zouden wij onze activiteiten ook voort willen zetten want iedereen, en zeker wij, wordt blij van sport, maar veiligheid en gezondheid gaat boven alles.

Mocht er veranderingen zijn rondom deze maatregel dan zullen wij u daarvan natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte stellen. Omdat het voor ons deze dagen ook extra druk is aan de telefoon vragen wij u vriendelijk om uw eventuele vragen via de mail te stellen.  (info@gvimpala.nl)

 

2020-03-16T11:52:59+01:00 12/03/2020|Categories: Nieuws|