INSCHRIJVEN: Impala Kamp 2019

Home/Nieuws/INSCHRIJVEN: Impala Kamp 2019

Hallo allemaal!

In het weekend van 13,14 en 15 september 2019 is er weer een gezellig Impala-kamp. Dit jaar is het in Leusden op het kampterrein van de YMCA. De locatie ligt in de Treek, dus dit staat garant voor een hoop gezellige spellen en activiteiten. Vanaf het kamp gaan we op zaterdagmiddag turnen in de ingerichte sporthal van GYMXL in Amersfoort.

De kosten voor het weekend (vrijdagavond tot en met zondagmiddag) zijn € 62,50

Tijdens het kamp wordt er van alles georganiseerd rondom het thema: “Impala goes Caribbean” Op zaterdagavond hebben we een feestavond waar een prijs is te winnen voor degene met de mooiste/origineelste outfit in dit thema.  De activiteiten zijn overdag maar ook ’s avonds in het donker. Daarnaast is er ook tijd om vrij te spelen. Je ziet, er is dus veel te doen en te beleven op het kamp. Lijkt het je leuk om mee te gaan en ben je 8 jaar of ouder, geef je dan op via onze website: www.gvimpala.nl Speciaal voor de oudere Impala’s (16+) die mee gaan, willen we ook dit jaar weer een (gedeeltelijk) aangepast programma maken.

De inschrijving start op 17 juni en sluit zodra het vol is, maar uiterlijk op 1 juli . Er kunnen maximaal 90 kinderen mee. Zorg dus dat je er snel bij bent! Kinderen die na dit seizoen hun lidmaatschap bij Impala stoppen mogen zich wel opgeven, maar komen op een aparte wachtlijst te staan. Als er nog genoeg plek is dan mogen zij ook mee. Bij geen tegenbericht, kunnen zij ook gewoon mee.

De inschrijving is geldig als zowel is ingeschreven via de website als de betaling is voldaan
(IBAN nummer  NL96 RABO 0131915126 onder vermelding van voor- en achternaam kind).

Bij eventuele latere afmelding van uw kant wordt het bedrag niet geretourneerd.

Indien de inschrijving vol is en uw kind niet meer mee kan, delen wij dit per mail mee en ontvangt u het geld retour.

Tijdens de nachten zijn nachtwachten aanwezig (+/-0.00-08.00 uur). Ouders die zich als nachtwacht willen opgeven, kunnen dit aangeven bij de inschrijving van hun kind. Zonder nachtwachten GEEN kamp!!! Van de nachtwacht wordt verwacht dat ze de gehele nacht wakker zijn. Wij zorgen voor koffie en andere versnaperingen! Per nacht hebben we 2 nachtwachten nodig, dus voor het hele weekend 4 personen. Mocht een hele nacht te lang zijn en we hebben genoeg aanmeldingen, is nachtwacht voor een halve nacht ook mogelijk.

We fietsen onder begeleiding naar de YMCA en ook voor het heen- en terugrijden naar de sporthal op zaterdag zal gereden moeten worden (met auto’s).  Hiervoor zoeken wij ouders die willen helpen. Dit kunt u aangeven bij de inschrijving. Bagage zal apart worden gebracht dus hoeft niet met de fiets mee.

Let op, bij inschrijving wordt ook gevraagd naar diëten, medicijnen, allergieën enz. Vul dit duidelijk in. Als op kamp blijkt dat er zaken niet of onvolledig zijn ingevuld, klopt het eten niet.

Na de zomervakantie krijgt u nog een mail met de laatste benodigde informatie voor uw kind en het vervoerschema/nachtwachtschema.

Wij hebben al zin in het gezellige weekend!

Groetjes, De kampcommissie

Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar: activiteitenimpala@gmail.com

Gegevens deelnemer:

Gegevens ouder(s) verzorger(s):

Extra informatie kind:

Is uw kind vegetarisch?

JaNee

Volgt uw kind een dieet of zijn er specifieke voedselallergieën?

JaNee

Gebruikt uw kind medicijnen?

JaNee

Tijdens kamp hebben wij een vast persoon die verantwoordelijk is voor de medicijnen. De medicatie worden bij het vertrek uit Leusden verzameld!

Hieronder kunt u opgeven of u als hulpouder wilt helpen met kamp

Ik wil als begeleider mee fietsen van de turnhal naar de YMCA op vrijdagavond:

JaNee

Ik wil als begeleider mee fietsen van de YMCA naar de turnhal op zondagmiddag:

JaNee

Ik wil zaterdagmiddag deelnemers van de YMCA naar de sporthal van Gym XL brengen in Amersfoort:

JaNee

13:0014:30*beide tijden

* indien u de kinderen om 14:30 brengt naar de sporthal van Gym XL, dan krijgt u kinderen mee terug die naar de YMCA gebracht moeten worden)

Ik wil zaterdagmiddag 17:00 uur deelnemers van de sporthal van Gym XL in Amersfoort ophalen en terugbrengen naar de YMCA:

JaNee

Ik kan nachtwacht zijn voor vrijdagnacht 13 september

JaNee

Ik kan nachtwacht zijn voor zaterdagnacht 14 september

JaNee

2019-06-17T08:19:28+01:00 17/06/2019|Categories: Nieuws|