Goede start voor Trampoline Springers Impala

Home/Nieuws/Goede start voor Trampoline Springers Impala

Zaterdag 7 oktober was de 1e teamwedstrijd te Oss. Impala kwam uit met 2 teams.

In de E klasse bestaat het team uit Susanne Volp, Mara van Dijk, Robin Hoogvliet en Eva Hartman en in de D klasse bestaat het team uit Isa Bottenheft, Nora de Knegt, Aniek Maarsseveen en Celenka Schimmel. Elke spring(st)er springt een verplichte en 2 keuze oefeningen. Bij elke ronde worden de beste 3 scores bij elkaar opgeteld. En die totalen worden uiteindelijk weer bij elkaar opgeteld tot een totaal score van de wedstrijd. Zowel bij de E klasse als de D klasse was het aantal deelnemende teams erg groot. Alle dames zette hun beste beentje voor en er werden mooie oefeningen gesprongen. Na 3 oefeningen eindigde zowel het E team als het D team op een mooie 4de plaats.

 

2017-10-24T19:49:53+01:00 24/10/2017|Categories: Nieuws|