Zilver voor synchroon duo Isa & Nora op Nederlands kampioenschap trampoline springen!

Home/Nieuws/Zilver voor synchroon duo Isa & Nora op Nederlands kampioenschap trampoline springen!

Afgelopen zaterdag 17 juni waren de Nederlandse kampioenschappen trampoline springen in AHOY te Rotterdam. Tijdens de voorrondes wisten Eva Hartman & Robin Hoogvliet, Mara van Dijk & Susanne Volp en Isa Bottenheft & Nora de Knegt zich te plaatsen. Alle 3 de koppels deden erg goed hun best en er werden mooie oefeningen gesprongen. Met de voorronde moet je bij de eerste 8 eindigen om door te gaan naar de finale.

Isa & Nora wisten dat te behalen. In de finale begint iedereen weer op 0, dus gelijke kansen. De meiden sprongen een prachtoefening en wisten daarmee de zilveren medaille in de wacht te slepen.

Mara & Susanne eindigden op de 9e plaats en Eva & Robin op de 11e plaats. Daarna was er individueel  springen. Ook hier had Nora zich tijdens de voorrondes geplaatst. Na 2 mooie oefeningen eindigde ze op een mooie 9e plaats.

 

2017-06-20T21:22:10+01:00 20/06/2017|Categories: Nieuws|