Ritmische gym Impala in Ahoy

Home/Nieuws/Ritmische gym Impala in Ahoy

Het pre-junioren team ritmische gymnastiek van Impala had zich na een mooie derde plaats op het NK in Bergum met de hoepel oefening geplaatst voor de superfinale op de 2e dag van Fantastic Gymnastics 17 juni in Ahoy. Een hele prestatie, want ook alle grote namen uit de gymnastiekwereld zijn dan aanwezig in Ahoy.

Inge, Silke, Zoë, Mae en Eloïse zijn dan ook vol verwachting en spanning op hun avontuur. Als laatste van de vijf teams zijn ze aan de beurt, een paar mooie hoge gooien en wissels is helaas niet genoeg voor een podiumplaats. Dat heeft de pret niet mogen drukken. De meiden hebben daarna nog genoten van de wedstrijden in andere disciplines zoals turnen en acrobatische gymnastiek.

 

2017-06-20T21:20:06+01:00 20/06/2017|Categories: Nieuws|