UPDATE! Inschrijving Impala kamp 2017

Home/Nieuws/UPDATE! Inschrijving Impala kamp 2017

Hallo allemaal!

WE ZIJN DE 90 INSCHRIJVINGEN INMIDDELS VOORBIJ. HET IS NIET MEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN!

Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar: activiteitenimpala@gmail.com

In het weekend van 15,16 en 17  september 2017 is er weer een gezellig Impala-kamp. De kosten voor het weekend (vrijdagavond tot en met zondagmiddag) zijn € 62,50 Tijdens het kamp wordt er van alles georganiseerd rondom het thema: “Impala toen en nu”. De activiteiten zijn zowel overdag als ’s avonds in het donker. Daarnaast is er ook tijd om vrij te spelen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan en ben je 8 jaar of ouder, geef je dan op via onderstaande link .

De inschrijving sluit zodra het vol is, maar uiterlijk op 25 juni 2017. Er kunnen maximaal 90 kinderen mee. Zorg dus dat je er snel bij bent! Kinderen die na dit seizoen hun lidmaatschap bij Impala stoppen mogen zich wel opgeven, maar komen op een aparte wachtlijst te staan. Als er nog genoeg plek is dan mogen zij ook mee. Zij krijgen dit uiterlijk 12 juli 2017 te horen.

De inschrijving is geldig als zowel is ingeschreven via de website als de betaling is voldaan (IBAN nummer  NL96 RABO 0131915126 onder vermelding van naam kind). Bij eventuele latere afmelding van uw kant wordt het bedrag niet geretourneerd. Indien de inschrijving vol is en uw kind niet meer mee kan, delen wij dit per mail mee en ontvangt u het geld retour.

Tijdens de nachten zijn nachtwachten aanwezig (+/-0.00-08.00 uur). Ouders die zich als nachtwacht willen opgeven, kunnen dit aangeven bij de inschrijving van hun kind. Zonder nachtwachten GEEN kamp!!!Zij zijn tijdens de nacht het aanspreekpunt voor de kinderen. Van de nachtwacht wordt verwacht dat ze de gehele nacht wakker zijn. Wij zorgen voor koffie en andere versnaperingen! Per nacht hebben we 2 nachtwachten nodig, dus voor het hele weekend 4 personen. Mocht een hele nacht te lang zijn en we hebben genoeg aanmeldingen dan is nachtwacht voor een halve nacht ook mogelijk.

Uiteraard moet er ook vervoer voor de kinderen zijn naar Hulshorst. Hiervoor zoeken wij ouders die heen en/of terug willen rijden. Ook dit kunt u aangeven bij de inschrijving.

Eind augustus /Begin sept krijgt u nog een mail met de laatste benodigde informatie voor uw kind en het vervoerschema/nachtwachtschema.

Wij hebben al zin in het gezellige weekend!

Groetjes, De kampcommissie

 

2017-06-25T19:12:55+01:00 13/06/2017|Categories: Nieuws|